DSP Motion و DSP Action برای جلوه‌های صوتی

پوستر

شرکت Tsugi، یک شرکت توسعه‌دهنده ژاپنی است که ابزار DSP Motion را به عنوان یک ابزار جالب و جدید به کاربران داده و این ابزار به کاربران این امکان را می‌دهد تا جلوه‌های صوتی را برای انیمیشن‌، موشن گرافیک و پروژه‌های real-time ترسیم کنند.

این برنامه‌ی ۴۹ دلاری یک جایگزین ارزان برای کتابخانه‌های صوتی موجود است و حرکت قلم یا موس را به صداهای انتزاعی تبدیل می‌کند که می‌تواند به نرم افزارهای ویرایش یا موتورهای بازی صادر شود. به لطف DSP Motion، جلوه‌های صوتی را می‌توانید به موقع روی انیمیشن‌ها یا موشن گرافیک‌های خود بکشید.

موتور صوتی DSP Motion، حرکت ماوس یا قلم کاربر را به صدا تبدیل می‌کند و امکان کشیدن جلوه‌های صوتی انتزاعی را فراهم می‌آورد. در نتیجه کاربران به سادگی می‌توانند یک ویژگی حرکتی را با چرخش یا مقیاس بندی به صدا تبدیل کنند. جلوه‌های صوتی حاصله را می‌توان از طریق مجموعه‌ای از پارامترهای ساده تنظیم کرد و می‌توان آن را طوری تنظیم کرد که دقیقاً با فیلم مطابقت داشته باشد.
کاتالوگ

این نرم افزار همچنین می‌تواند تغییراتی در جلوه های اصلی صدا به صورت خودکار ایجاد کند. جلوه‌های صوتی تکمیل شده را می‌توان به عنوان فایل‌های .wav برای استفاده در نرم‌افزارهای ویرایش یا ترکیب صادر کرد. DSP Motion همچنین می‌تواند مستقیماً فایل‌ها را به Unity صادر کرده و به طور خودکار اسکریپت‌های پخش C# را تولید خواهد کرد.

اگرچه DSP Motion اولین محصول Tsugi است که برای گرافیک متحرک و انیمیشن طراحی شده است، اما به طور کلی این شرکت سابقه خوبی در ایجاد ابزارهای صوتی حرفه‌ای دارد. از دیگر برنامه‌های کاربردی آن می‌توان به DSP Fantasy ، DSP Sci-Fi ، DSP Anime و DSP Retro اشاره کرد که جلوه‌های صوتی مشابهی را به همراه طیف وسیعی از واسطه‌های صوتی و ابزارهای پردازش صدا برای بازی‌ها ایجاد می‌کند.

Tsugi یک ابزار جدید دیگر نیز به نام DSP Action را نیز ارائه کرده که این ابزار بیشترین تمرکز را بر روی انیمیشن دارد. این ابزار نیز همانند DSP Motion عمل می‌کند اما هدف آن ایجاد صداهایی مانند انفجار، تخریب، تیراندازی و جلوه‌های صوتی برای ورزش‌های اکشن است.

قیمت‌گذاری و سیستم مورد نیاز

ابزارهای DSP Motion و DSP Action فقط برای سیستم‌عامل Windows در دسترس هستند و هر دو ابزار با قیمت ۴۹ دلار ارائه می‌شوند.

 

 

منبع:dfmrendering.com

بازنشر: رسانه جهان معماری

پست های مشابه

دوازدهمین دوره جایزه آرکیتایزر

برای رفتن به صفحه این پست روی دکمه زیر کلیک کنید
مشاهده پست

همایش ملی |میراث معماری معاصر ایران|

برای رفتن به صفحه این پست روی دکمه زیر کلیک کنید
مشاهده پست

طرح پیشنهادی حائل مجموعه تئاترشهر

برای رفتن به صفحه این پست روی دکمه زیر کلیک کنید
مشاهده پست

نظرات پست

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “