لوگو رسانه جهان معماری

ام کافه – هوبا دیزاین

ام کافه

هومن بالازاده

استان تهران

ام کافه

هومن بالازاده

استان تهران

ویدیو
ویدیو و انیمیشنی برای نمایش وجود ندارد
دیاگرام های طراحی
پلان و نما
مقاطع و جزییات

این پروژه فاقد مدارک مقاطع و جزییات اجرایی می باشد.

اطلاعات پروژه
نام پروژه :
ام کافه
موقعیت پروژه :
استان تهران
آدرس پروژه :
ایران، تهران ، خیابان ولنجک، مجتمع تجاری ولنجک
شرکت مشاور :
هوبا دیزاین
معمار مسئول :
هومن بالازاده
تیم طراحی :
میلاد فرجی، بهرام افسری
تاریخ آغاز پروژه :
1389
تاریخ پایان پروژه :
1389
مساحت زمین ( متر مربع ) :
75
مساحت زیر بنا ( متر مربع ) :
74
دسته بندی کاربری :
رستوران
كارفرما :
عکاسی پروژه :
پرهام تقی اف
توضیحات فارسی

توضیحات پروژه

M Coffe، مانند کافه اسپیرس، یکی از طراحی شاخص معماری جوان و سرشناس ایرانی، هومن بالازاده است. در ادامه قصد داریم توضیحاتی از زبان معمار راجع به طرح ارائه شده ارائه کنیم.

کافی شاپ ها یکی از پرتردد فضاهای عمومی در کشور ایران و بویژه شهر تهران به شمار می آید. کافی شاپ یکی از اولین انتخاب های جوانان ایرانی برای وقت گذرانی و دورهمی هاست. اگر در این میان، کافه ای شاخص باشد و بتواند نظر کاربر را جلب کند، قطعا انتخاب کاربر برای مراتب بعدی است بنابراین کیفیت فضایی، در جلب مشتری می تواند بسیار مفید و حائز اهمیت باشد.

این پروژه دارای فضایی به ابعاد ۵ در ۱۰٫۵ یعنی در مجموع در حدود ۵۲ مترمربع بود. با توجه به کم بودن متراژ اجرای یک طرح خاص در این فضا، چالش بسیار بزرگی بود. نگرانی کارفرما در مرحله اول، ارائه یک طراحی با کیفیت و یکتا اما با بودجه محدود بود. بنابراین ارائه یک طرح  خاص و با کیفیت در متراژ کم و بودجه محدود در دستور کار تیم طراحی قرار گرفت و چالشی پیش روی طراحان ایجاد گردید.

در طراحی این پروژه، نه تنها باید فرم و متریال با یکدیگر هماهنگ می شد بلکه می بایست دیزاینی یکتا خلق شود که تنها مختص این کافی شاپ بوده و در واقع معرف Coffe M باشد.

برهمین اساس، چالش های پیش روی تیم طراحی و معماری عبارت بودند از:

۱ – فضایی به متراژ ۵۲ مترمربع با ابعاد ۱۰٫۵ در ۵ و سقف ۴٫۵ متری که می بایست برای ۴۲ نفر ظرفیت داشته باشد و در این بین، صدای مکالمات بین افراد، تا حد امکان فیلتر گردد.

۲ – طرح ارائه شده باید این قابلیت را ارائه می کرد که از هر نقطه از کافی شاپ، یک پرسپکتیو متفاوت ارائه نماید. بدین صورت که وقتی فردی در طول این کافه قدم می زند، پرسپکتیو های مختلف و غیر مشابه را ببینید.

۳ – نگرانی سوم این بود که چطور فضایی ناهمگن از دل یک منبع یکسان ایجاد گردد

۴ – نگرانی چهارم، ساده کردن ساخت طرح تا حد امکان بود تا با توجه به امکانات سخت افزاری موجود در ایران و هزینه ی ارائه شده توسط کارفرما، قابل پیاده سازی باشد.

جهت دسترسی به پروژه‌های بیشتر به این صفحه از سایت مراجعه کنید.

English Description
There is no description for this item

نظرات پست

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “