لوگو رسانه جهان معماری

دندانپزشکی ظفر – رنا دیزاین

دندانپزشکی ظفر

رضا نجفیان

استان تهران

دندانپزشکی ظفر

رضا نجفیان

استان تهران

ویدیو
ویدیو و انیمیشنی برای نمایش وجود ندارد
دیاگرام های طراحی
پلان و نما
مقاطع و جزییات
اطلاعات پروژه
نام پروژه :
دندانپزشکی ظفر
موقعیت پروژه :
استان تهران
آدرس پروژه :
تهران، خیابان دستگردی (ظفر)
شرکت مشاور :
رنا دیزاین
معمار مسئول :
رضا نجفیان
تیم طراحی :
مینا نظم جو، محسن تاجیک، مریم نجفیان، محمد حسین حمزه لویی، متین رضی، نریمان سجادیان، احسان مروی ، مینا مهرداد، ساحل نبی­پور
گرافیک و پرزانته :
محمدحسین حمزه‌لوئی
تاریخ آغاز پروژه :
1392
تاریخ پایان پروژه :
1392
مساحت زمین ( متر مربع ) :
80
مساحت زیر بنا ( متر مربع ) :
80
دسته بندی کاربری :
درمانی
تیم اجرایی :
احسان فیض‌رفعتیان، آرش مرشدیان، محسن تاجیک
كارفرما :
سیدمحمود هاشمی
عکاسی پروژه :
رضا نجفیان
جوایز کسب شده :
  •  رتبه دوم جایزه معماری داخلی ایران -۱۳۹۲
  •  برنده جایزه دوم طراحی داخلی ایران «مجله معماری و ساختمان» در بخش ساختمان‌های عمومی – ۲۰۱۳
توضیحات فارسی

توضیحات پروژه

دندانپزشکی ظفر را شکل داده است؛ پروژه­ای به مساحت 80 مترمربع واقع در خيابان دستگردی که طی چهار ماه نامتوالی به انجام رسيده است.
خلق فضایی که احساس آرامش و پاکیزگی را در عین دوری از رخوت و سکون در ذهن مخاطبان بیدار سازد از نخستین اولویت‌های طراحی این پروژه بوده است. فرایند شکل‌یابی فضا، با حذف دیوارها و جداکننده‌های موجود و افزودن لفافی سپید‌گون بر جداره‌های موجود و شکل بخشیدن به آن آغاز می‌شود؛ لفافی که کلیه‌ی فضاهای طرح را در بر گرفته و همچون یک بوم نقاشی عناصر فضا بر آن نقش یافته‌اند. هندسه‌ی حاکم بر طرح با بهره‌گیری از الگویی یکسان برای شکل‌دهی به اجزا، از شکاف‌های نورپردازی شکل‌یافته بر سقف گرفته تا فرم‌های نشسته بر جایگاه مبلمان، بیانی همگون و یکدست را در کلیه‌ی فضاها به ارمغان آورده است.

خطوط افقی که از درنگِ ورودی، حرکتی سیال بر جداره‌ها را تداعی می­کنند، به‌تدریج با تابی ظریف، طاقچه‌های نورپردازی، مبلمان فضای انتظار و پذیرش را شکل می­دهند. دگردیسی متناوب این منحنی‌ها که گاه خطوطی نشسته بر جداره و گاه احجامی برجسته‌اند، در هر نقطه از فضا مخاطب را با طیفی وسیع از ترکیبات بصری مواجه می‌کنند؛ آنچه در ابتدای ورود چون خطی صاف به نظر می­رسد، در چند قدم جلوتر همچون یک قامت حجمی مواج رخ می‌نماید. قفسه­ ها، کمدها و سایر اجزای جنبی، در ترکیبی هماهنگ با هندسه‌ی حاکم، در جداره­ ها ادغام شده‌اند، تا آنجا که دریچه‌های سیستم تهویه‌ی مطبوع نیز با پیروی از همان هندسه ساختی ویژه یافته‌اند.
ارتفاع محدود سقف و ابعاد کوچک فضا در میان رنگ سپید جداره‌ها و خاکستری خنثای سطوح افقی پنهان شده‌اند تا ادراکی مطلوب‌تر از حس فضا را برای کاربران فراهم آورند. در فضای انتظار، حضور رنگ‌مایه‌های خنثا، بستری است برای تأکید بر رنگ‌هایی که کاربران با حضورشان به فضا اهدا می ­کنند. این سکوت بصری، در اتاق‌های معاینه با حضور رنگ سبزی با طراوت و آرامش‌بخش جایگزین گشته است.

جهت دسترسی به پروژه‌های بیشتر به این صفحه از سایت مراجعه کنید.

English Description
There is no description for this item

نظرات پست

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “