لوگو رسانه جهان معماری

شوروم گروه عمرانی – گروه ایوانو

شوروم گروه عمرانی

ابوالفضل نوری، پوریا حسن پور و مرتضی رسولی

استان تهران

شوروم گروه عمرانی

ابوالفضل نوری، پوریا حسن پور و مرتضی رسولی

استان تهران

ویدیو
ویدیو و انیمیشنی برای نمایش وجود ندارد
دیاگرام های طراحی
پلان و نما
مقاطع و جزییات
اطلاعات پروژه
نام پروژه :
شوروم گروه عمرانی
موقعیت پروژه :
استان تهران
آدرس پروژه :
ایران، تهران، سعادت آباد، خیابان سروشرقی، نرسیده به میدان کاج، پلاک 37، جنب بانک پارسیان، شوروم گروه عمرانی
شرکت مشاور :
گروه ایوانو
معمار مسئول :
ابوالفضل نوری، پوریا حسن پور و مرتضی رسولی
تیم طراحی :
پوریا حسن پور، مرتضی رسولی
تاریخ آغاز پروژه :
1400
تاریخ پایان پروژه :
1400
مساحت زمین ( متر مربع ) :
400
مساحت زیر بنا ( متر مربع ) :
دسته بندی کاربری :
تجاری
تیم اجرایی :
گروه ایوانو
نوع تاسیسات سرمایشی :
داکت اسپلیت
نوع تاسیسات گرمایشی :
اکسپوز با سیستم پکیج
كارفرما :
گروه عمرانی (پاسارگاد مهد خلیج فارس)
عکاسی پروژه :
استودیو دید
توضیحات فارسی

توضیحات پروژه

گروه عمرانی مجموعه تجاری خصوصی ایست که در عرصه‌های مختلفی از جمله واردات، صادرات و بسته‌بندی و… فعالیت می‌کند. با توجه به تغییر سیاست‌های گروه در جهت فروش مستقیم کالا به مردم، شرکت در تلاش بوده تا برند خود را به صورت عمومی برای مردم معرفی کند. در ادامه‌ی این روند گروه عمرانی پروژه‌ی شوروم خود را برای نمایش طیف وسیعی از محصولات از جمله گوشی، موبایل و سایر لوازم دیجیتالی، برای گروه معماری ما تعریف می‌کند.

خواسته‌ی کارفرما طراحی و اجرای فضایی خاص و متفاوت و در عین حال عملکردی و جوابگوی نیازهای شرکت برای انجام برخی امور اداری برای ما تعریف شد. استیجاری بودن واحد در منطقه‌ی سعادت آباد تهران و هزینه‌ی بالای آن و همچنین برنامه‌ی شرکت برای جابجایی کارمندان منجر شد که دو موضوع هزینه و زمان از محدودیت‌های اصلی پروژه تعیین گردد که گروه معماری در طول طراحی و اجرای کار همواره با آن درگیر بود.

فرایند طراحی

با توجه به نیازهای پروژه، برنامه فیزیکی و وضع موجود، پلان به صورتی سازمان‌دهی شده است که بخش تبلیغاتی و رویدادها در ورودی، بخش مدیریت در روی بالکن ورودی و بخش خدماتی در انتها حول بخش اصلی شوروم در مرکز قرار گرفته است.

برای ایجاد پویایی فضای معماری و قوت بخشیدن برای نمایش اشیا از خطوط سیال در پلان و نما استفاده شده است. خطوط عمودی در طراحی سقف، دیوارها و مبلمان با ارتفاع بلند فضا هماهنگ شده و آن را به صورت افراطی تقویت و بزرگنمایی کرده است و فضایی خاص با حسی متفاوت برای مخاطبان ارائه می‌کند.

المان‌های لوله‌ای آویزان از سقف تا نزدیکی سطح زمین کشیده شده است تا به فضاسازی معماری پروژه کمک کرده و بینندگان را هر چه بیشتر با طراحی سقف درگیر کند. طول بلند لوله‌ها، سقف و کف پروژه را به هم متصل کرده و با توجه به ارتفاع بلند سقف، پروژه را به صورت یکپارچه تعریف کرده است. لوله‌های آویزان سقف در پلان و نما طوری آرایش یافته‌اند که به مرکز بخش شوروم و کل مجموعه به عنوان محل نمایش محصولات ویژه تاکید می‌کنند.

هارمونی سقف، دیوارها و مبلمان بر اساس توابع مختلف ریاضی و با هماهنگی خطوط معماری، در نرم افزار Grasshopper ۳D مدل‌سازی شده است. این طرح ویوهای متفاوتی از فضا را در گردش مخاطبان در شوروم به آنها ارائه می‌کند، به طوری که بینندگان هنگام حرکت در هر موقعیت مکانی نمایی جدید و حسی متفاوت از فضا را تجربه می‌کنند.

در ساخت مجموعه بخش‌های دائمی از مصالح مقاوم و بخش‌های مختص شوروم از مصالح سبک و بازیافتی استفاده شده است که با توجه به استیجاری بودن واحد و موقتی بودن طرح، پس از چندین سال به‌آسانی قابل جمع‌آوری و بازیافت باشد که در حفظ محیط زیست بسیار مؤثر خواهد بود.

رنگ خاکستری برای پروژه انتخاب شده است تا زمینه‌ای خنثی برای نمایش انواع محصولات با رنگ‌های متفاوت به وجود آورد. لوله‌های مقوایی سقف با تک رنگ آبی، خود را از پس زمینه‌ی خاکستری متمایز کرده و فضا را از حالت یکنواختی خارج کرده است. در ترکیب رنگ برای نقاشی لوله‌ها از محلول چسب چوب و پرایمر و چسب دی ۵۰ استفاده شده است تا مانع از دفورمه شدن و پرز دادن مقوا شود.

نورپردازی سقف‌های کشسانی نیز روشنایی یکنواختی را به محیط می‌بخشد و از سایه‌اندازی ناهمگون لوله‌های سقف در محیط جلوگیری می‌کند. برای روشنایی استندهای تبلیغاتی و بولتن‌های اطلاعاتی در ورودی و نمایش اشیاء روی ویترین‌ها از نورهای نقطه‌ای استفاده شده است.

جهت دسترسی به پروژه‌های بیشتر به این صفحه از سایت مراجعه کنید.

English Description
There is no description for this item

نظرات پست

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “