لوگو رسانه جهان معماری

بیمارستان سن رافائل | San Raffaele Hospital

بیمارستان سن رافائل | San Raffaele Hospital

دفتر معماری ماریو کوچینلا | Mario Cucinella Architects

ایتالیا، میلان

بیمارستان سن رافائل | San Raffaele Hospital

دفتر معماری ماریو کوچینلا | Mario Cucinella Architects

استان ایتالیا، میلان

ویدیو
ویدیو و انیمیشنی برای نمایش وجود ندارد
دیاگرام های طراحی
پلان و نما
مقاطع و جزییات
توضیحات فارسی

معمار: Mario Cucinella Architects

سال: 2021

مساحت: 40000 مترمربع

شهر: میلان

کشور: ایتالیا

عکاس: Duccio Malagamba


توضیحات ارائه‌شده توسط معماران: (متن ترجمه شده از انگلیسی)

پاسخی ذاتاً انسان‌مدار به طراحی یک محیط بیمارستانی با تمرکز بر صرفه‌جویی انرژی. بیمارستان سن رافائل، نمونه‌ای شناخته‌شده در سطح بین‌المللی است که با ادغام پژوهش علمی، آموزش و فعالیت‌های بالینی، موفق به ایجاد یکی از پیشرفته‌ترین بخش‌های اورژانس در شهر میلان و یک مرکز بستری ۲۸۴ تخت‌خوابی در سطح ملی در ایتالیا شده است.

ساختمان جدید بیمارستان سن رافائل، دارای ده طبقه و طراحی‌شده توسط دفتر معماری ماریو کوچینلا است و بخشی از یک مجموعه پزشکی در حاشیه مرکز شهر میلان به‌شمار می‌رود. ساختمان‌های موجود بیمارستان سن رافائل مربوط به دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ هستند و از نظر معماری تنوع زیادی دارند. از همین‌رو، نیاز به ایجاد یک فضای شهری منسجم برای این سایت متراکم احساس می‌شد.

دفتر معماری ماریو کوچینلا، طرحی را انتخاب کرد که با نمای پرده‌ای سفید و ظاهر اثیری خود، حس آرامش را القا می‌کند. بیمارستان سن رافائل با نور طبیعی بازی می‌کند و در شب، از طریق نماهای شیشه‌ای موزون که به‌طور ریتمیک با پره‌های سرامیکی در پنج طبقه تزئین شده‌اند، درخشش زیبایی دارد.

پایه ساختمان با کاشی‌هایی به رنگ خاک طراحی شده تا یک سکوی مستحکم برای طبقات فوقانی ایجاد کند. این طبقه همکف، شامل بخش اورژانس ـ که بزرگ‌ترین در کشور محسوب می‌شود ـ و یک بلوک جراحی است که در زیرزمین قرار دارد و شامل ۲۰ اتاق عمل از جمله دو واحد پیشرفته جراحی مغز و اعصاب نسل جدید است.

نماهای لووردار بیمارستان سن رافائل، عنصری کلیدی در کاهش جذب گرمای خورشیدی هستند؛ زیرا نور مستقیم را پخش کرده و تأثیر آن را کاهش می‌دهند. پره‌های سرامیکی بسته به مسیر حرکت خورشید، در عمق‌های مختلف طراحی شده‌اند. همچنین این سرامیک‌ها به‌گونه‌ای خاص ساخته شده‌اند که ذرات آلاینده هوا را تجزیه کرده و گرما را حفظ کنند، که نتیجه آن کاهش ۶۰ درصدی مصرف انرژی است.

اگرچه به‌راحتی قابل مشاهده نیست، اما حدود ۶۰٪ از سطوح نما در واقع از پنل‌های عایق مات تشکیل شده‌اند که عملکرد انرژی پوسته ساختمان را بهبود می‌دهند. بخش مات از شیشه رنگ‌شده از پشت به‌همراه لایه عایق ساخته شده و بخش‌های شفاف، دارای چاپ مشبک روی سطح هستند تا حریم خصوصی و سایه فراهم شود.

بیمارستان سن رافائل به‌دلیل ظاهر نسبتاً سرد خود در سایتی پرتنش و شلوغ، به «کوه یخی» ملقب شده است. این لقب با فرم ارگانیک و ملایم ساختمان جدید که دارای نماهایی شبیه به بادبان‌های منحنی است، هم‌خوانی دارد. این نماها با فشرده و باز شدن تدریجی، نشان می‌دهند که چگونه این ساختمان خود را با منظر شهری پیرامون تطبیق داده است. در طراحی این بیمارستان، راحتی و آرامش بیماران در اولویت قرار داشته و در کنار آن، بر کارایی و بی‌صدایی عملکردهای درمانی نیز تأکید شده است.

به‌گفته ماریو کوچینلا: «ما با نیت روشن ساخت بنایی خوش‌طرح کار کردیم که آسایش را به‌طور چشم‌گیری بهبود بخشد؛ بنایی که برای گرمایش نیاز اندکی به انرژی داشته باشد، گرما را حفظ کند و در عین حال کمترین گرمای اضافی را تولید کند تا نیازی به سرمایش بالا نداشته باشد. بخش جراحی و اورژانس جدید سن رافائله بدون شک یکی از پروژه‌هایی است که تعهد دفتر ما به پایداری را به بهترین شکل نشان می‌دهد. نمای شاخص آن، نمادی روشن از این رویکرد است.»

جهت دسترسی به پروژه‌های بیشتر به این صفحه از سایت مراجعه کنید.

English Description
There is no description for this item

نظرات پست

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

” تمامی حقوق مادی و معنوی محتوا متعلق به پایگاه خبری جهان معماری می باشد “